3x originele date ideeën voor Amsterdam, Utrecht & Rotterdam

Date ideeën Amsterdam, Utrecht & Rotterdam

Amsterdam
1. Over de grachten suppen: Op een mooie dag in Amsterdam is suppen een heerlijk idee! Huur een SUP-board bij Canal Sup of bij de Sup Sup Club. Blijf je staan, of ga je plonzen? Ach, toch fijn om je zenuwen ergens anders op te zetten. ;)

2. Pubquiz: Amsterdam barst van de cafés die pubquizzen aanbieden. Ga naar huis met een drankrekening van €0 bij Bar Baasch als je wint, of win een bierpakket bij Café Thijssen. Wat is er nu leuker dan bewijzen dat je meer weet dan je date?

3. High wine in de Wijngaard: Amstelveen mag dan niet Amsterdam zijn, maar de Amsteltuin wijngaard is zeker een omweg waard! Van 3 mei tot 29 september kun je hier op vrijdag, zaterdag en zondag genieten van een high wine. Waan je in de diverse smaken, en bespreek welke fruit- of boomsoort jij in je glas proeft.🍷

Utrecht
1. Schommelen aan de Oudegracht: Wist je dat er aan het einde van de Oudegracht (richting Ledig Erf) een schommel hangt? Romantisch toch? Om daarin plaats te nemen en je te laten duwen door je date, of andersom natuurlijk. Moe van al dat duwen? Strijk dan neer bij een van de terrasjes die de gracht rijk is.

2. Wilhelminapark, Julianapark of Griftpark: Met lekker weer kunnen jullie naar een van de leuke parken gaan die Utrecht te bieden heeft. Waarom niet genieten met een romantische picknick? Pak een mand met lekkernijen, een kleed en wat goede gesprekken, dan kom je al heel ver.

3. De Street Food Tour Utrecht: Een wandeling door de prachtige straten van Utrecht de lekkerste hapjes en leukste verhalen ontdekken. Vind samen de verborgen parels van de stad. Wie is er nu niet een foodie?🌶

 

Rotterdam
1. Samen lachen in Comedy Club Haug: Het lukt je niet om de hele avond zelf moppen te blijven tappen, dus fijn als iemand anders jullie aan het lachen maakt. Bij Club Haug kijk je naar shows van bekende comedians of bezoek eens een Open Mic avond en laat je verrassen!

2. Karaokeavond bij Dikke Mic: Niets is beter dan elkaar leren kennen door lekker gek te doen. Dikke Mic is de perfecte plek waar jij de liefde kan verklaren door ‘Make You Feel My Love’ van Adele mee te blèren.🎤

3. Ga mee met de Splash tour: Het lijkt misschien op een normale busstour, maar laat je niet voor de gek houden. Met de Splash tour neem je letterlijk een duik in de maas. De bus vaart en laat je de stad vanaf het water zien.